Over Ons

Het ontstaan van Tea Moments is gebaseerd op drie pijlers; Familie, Vriendschap en het Individu. Deze drie onderdelen vormen de basis van Tea Moments.

Het begon met twee zussen die graag samen een bedrijf wilden starten. Hun gezamenlijke passie was ‘Thee’. De keus om een bedrijf te starten in thee was dan ook snel gemaakt. Een bedrijf waar hun gezamenlijke passie vorm krijgt en waarin andere mensen een geweldige beleving kan worden gegeven. Want thee is tenslotte een beleving, een moment, een ritueel.

De zussen besloten om een goede vriend bij het plan te betrekken; de tweede pijler Vriendschap. Drie verschillende persoonlijkheden, drie verschillende beroepsvlakken, gezamenlijk de ideale mix om een mooi bedrijf te bouwen met als basis de passie voor thee en de behoefte om de mensen te verwennen.

Vriendschap staat voor gezamenlijk. Met vrienden een genietmomentje pakken op de bank, kopje thee, lekkere hapjes en gezelligheid.

Het Individu verwacht je dan niet direct als pijler voor ons bedrijf met zo’n gezamenlijk karakter. Thee drinken is een van de prettigste momenten om samen te zijn. Maar voor een ieder die bij ons werkt is thee ook een middel tot ontspanning, een moment voor jezelf. Een mogelijkheid om je even af te sluiten en te genieten van een grote kop thee. Deze kop thee in combinatie met een mooi boek en een lekkere versnapering.

Hoe je de thee ook drinkt met familie, vrienden of alleen. Dat moment is bij Tea Moments in goede handen. Met de mooiste producten maakt je van elk thee moment een bijzonder moment. Elk product speciaal geselecteerd, met liefde en passie gemaakt, uitgezocht om je te laten genieten.

Want thee is zowel  meer dan alleen een warme drank!


Renske, Teske & Mark